Boxtel
+31 6 424 88 123
info@maguy.nl

Diensten

Yoga | Shiatsu | Voice Actor

Yoga


De lessen voor senioren geef ik bij het Hobbycentrum in Boxtel en zijn voor mensen van 55 jaar en ouder. Deze lessen bestaan onder meer uit stoel yoga, maar ook uit houdingen op de mat. De les begint met een soort bodyscan en de laatste 5 á 10 minuten worden ingevuld met een moment van meditatie. Voor meer informatie, klik op het icoontje links boven.

Ook geef ik stoelyoga aan dementerende ouderen. Bij deze groep mensen is beweging vaak wat beperkter en ik vind het belangrijk om meerdere zintuigen te stimuleren. Daarom wordt deze les vaak aangevuld met zang, een klankschaal sessie, en spelelementen met bijv. een bal. Verder wordt regelmatig afgewisseld met een korte ademhalingsmeditaties. Vaak beëindig ik de les met een korte massage voor ieder persoon.


Voice Acting


Mijn stem laten spreken is voor mij net zo natuurlijk als ademen. Zingen doe ik altijd en overal. Voorheen in koren en musicals en nu gewoon in huis – tuin en keukensituaties. Maar die stem kan je natuurlijk ook gebruiken om mee te spreken. Daarom werk ik ook als voice-over.

Mijn stemgeluid zou ik omschrijven als fris, sprankelend, opgewekt en een komische ondertoon past goed bij mij. Maar ook houd ik ervan om meditaties in te spreken. Dan wil je een zachter, dieper, warmer geluid en minder snelheid. Een gevoel van rust. Ik ben in te huren voor verschillende soorten opdrachten. Dat kan zijn voor commercials, bedrijfsfilms, audio tours, animaties, e-learning , luisterboeken, apps en voicemail. You name it, i’ll do it.
Ik heb een eigen home studio, zodat ik thuis in kan spreken, maar op verzoek kom ik ook graag naar je toe.
Luister naar mijn stemdemo en bepaal zelf of mijn stem geschikt is voor uw opdracht.


Shiatsu


Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die vitaliteit bevordert.
De shiatsu-behandeling bestaat uit het toepassen van druk met de de duimen, vingers en de handpalmen op specifieke punten ( tsubo’s) op het lichaam.

De tsubo´s corresponderen met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en endocriene klieren. Druktoepassing op deze punten stimuleert de huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert eveneens het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam.

Ik behandel mensen in mijn praktijk niet op een tafel, maar op een futon.


Bedrijfsyoga


Yoga vermindert stress en brengt de voordelen van yoga op de werkvloer.
Bedrijfsyoga leidt tot gezonde en tevreden werknemers. Dat vertaalt zich in een positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en een gezonde productiviteit. Uw werknemers gezond, uw bedrijf gezond.
De yoga kan bestaan uit traditionele yoga op de yogamat, maar ook kunt u kiezen voor stoelyoga.

Voordelen Yoga

• Vermindert stress
• Kan pijn verlichten
• Vergroot kracht en flexabiliteit (van lichaam én geest)
• Versterkt de rug
• Verbetert ademhaling
• Verbetert bloedcirculatie, verlaagt bloeddruk
• Geeft innerlijke rust
• Maakt energieker
• Verbetert spijsvertering

Klik hier voor mijn youtube pagina